Hi Matt

Could you please delete some of my posts it appears to have put itself up 5 or 6 times and obviously I only want it on once.  I had to leave it 'hanging' yesterday as the site wouldn't take it.  I also got a sign 'I am not a robot' and then had to tick boxes. What is that about?  Jan

Views: 344

Reply to This

Replies to This Discussion

Hi Janice - Really sorry about this. The network forums have logged numerous complaints of slow posting, multiple posting and hanging from multiple sites. These issues are network-wide and unfortunately we are dependent on the provider sorting these problems out.

My suggestion is that anyone finding they post something and the site freezes, just give it a minute and reload the site in another window, rather than post again. You should find the first post will pop up on the site eventually.

Thanks Matt, I did leave it alone, I think I tried twice but no more than that I wouldn't have done many attempts.  Thank you for explaining

Hello Janice, Do you how I can contact the Editor? Twelve years ago I write a piece about my time working at Bushy Park., it may be of interest. At 86 and not being PC Literate I would like to send a hard copy to the Editor. Thank you. Bryan.                                                                                                                                                                                 

Hello Bryan,  Sorry I don't know how to contact the Editor, Matt has been doing it for sometime, but I thought he was standing down.  Maybe he could let you know.  Good Luck. Jan

Hi Bryan

Please feel free to send me a message.

Thanks

Matt

Hi Janice, Thank you Matt has contacted me. Bryan

Janice Merritt said:

Hello Bryan,  Sorry I don't know how to contact the Editor, Matt has been doing it for sometime, but I thought he was standing down.  Maybe he could let you know.  Good Luck. Jan

Reply to Discussion

RSS

© 2020   Created by Matt D.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service